Kapap Srbija održaće Kapap seminar pod vođstvom bivšeg majora izraelske vojske Avija Nardije u subotu 14. aprila u Beogradu. Specijalni gost na seminaru biće Kapap Argentina lider, gospodin Fabian Garcia. Seminar će uključivati tehnike samoodbrane a za sve prisutne biće organizovan adekvatan prevod. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon + 381 64 258 97 56 kao i slanjem poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Opširnije: Kapap Krav Maga Seminar - April 2018

Sa zadovoljstvom možemo da najavimo da će 19. januara 2016. godine bivši UFC šampion i MMA legenda, Carlos Newton, poznat kao Ronin, i glavni Kapap instruktor i bivši pripadnik izraelskih specijalnih jedinica, major Avi Nardia održati zajednički seminar u Beogradu.

Opširnije: Carlos Newton, bivši UFC šampion i Avi Nardia, glavni Kapap instruktor održaće seminar u Beogradu...

U Beogradu, u nedelju 25. oktobra 2015. godine sa početkom u 18:00 časova Kapap instruktor Avi Nardia održaće seminar na temu odbrane od noža. Seminar će biti održan u Kjokušin sali koja se nalazi na adresi Zdravka Čelara 12. Još jednom imamo čast i zadovoljstvo da ugostimo jednog od najtraženijih instruktora samoodbrane na svetu koji će nesebično podeliti svoje znanje sa svim učesnicima seminara. Kao i do sada Kapap savez Srbije je obezbedio prevod tako da poznavanje engleskog jezika koji instruktor Nardia koristi na svojim seminarima nije neophodno. Sve dodatne informacije o seminaru možete dobiti pozivom na telefon +381 64 258 97 56 ili slanjem poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Opširnije: Avi Nardia Seminar

Avi Nardia je u nedelju 22.11. 2015. održao Kapap seminar u Kruševcu. Seminar je održan u sali za borilačke veštine u sportskom centru "zatvoreni bazeni" u Kruševcu. Domaćini seminara su bili Kapap klubovi koji rade u Kruševcu i njihovi treneri Milenko Petrović i Nemanja Đorđević. Seminar je bio internacionalnog karaktera, pošto su osim domaćih polaznika, učešće na seminaru uzeli i Kapap entuzijasti iz Bugarske. Tema seminara je ovog puta bila lična samoodbrana, sa naglaskom na Kapap tehnike odbrane od napadača naoružanog nožem.

 

Lokalni mediji su takođe ispratili seminar, tako da je Avi Nardia dao intervjue za kruševačku televiziju i Večernje Novosti.

 

Opširnije: Kapap seminar u Kruševcu

Kapap Srbija i klub borilačkih veština Contemporary Fighting Concepts imaju zadovoljstvo da najave održavanje Kapap i RCJ Machado BJJ seminara pod instruktorskim vođstvom majora Avi Nardie. Major Nardia bio je dugo godina instruktor specijalne izraelske policijske jedinice Yamam. Danas u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama uspešno vodi akademiju izraelske veštine borenja Krav Panim El Panim, skraćeno Kapap, što znači borba licem u lice. Njegove licencirane škole otvorene su u mnogim gradovima Sjedinjenih Američkih Država i sveta, uključujući i Beograd (od 2009.). U okviru svoje obuke radi sa brojnim policijskim i vojnim specijalnim jedinicama širom sveta uključujući i srpske specijalne jedinice.

Avi Nardia je nosilac crnog pojasa u brazilskoj džiu džici koji mu je lično dodelio profesor John Machado (RCJ Machado BJJ). Pod pokroviteljstvom majstora Nardie 2013. godine otvoren je i zvanični RCJ Machado BJJ centar u Beogradu. Dugogodišnji je učenik japanskih borilačkih veština a svoje znanje i iskustvo iz domena samoodbrane i borilačkih veština prenosi i civilnom sektoru preko svoje škole u Njujorku i preko međunarodnih seminara. U nedelju, dvadesetog septembra 2015. godine u Beogradu, vodiće Kapap i RCJ Machado BJJ seminar na kojem će demonstrirati efikasne tehnike samoodbrane koje se primenjuju u izraelskim specijalnim jedinicama u okviru Kapap obuke, kao i BJJ tehnike borbe u parteru. Kao i do sada na svakom Avijevom seminaru obezbeđen je prevod.

Detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona 064 25 89 756 ili na e-mail adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Opširnije: Kapap i RCJ Machado BJJ seminar